Algemene Vragen

webcammen is een chatsite met live-video voor meerderjarigen, waar leden en bezoekers kunnen chatten met amateurperformers en pornosterren van over de hele wereld. Deze Performers zenden live videobeelden uit vanuit hun huis of studio’s en hebben in publieke of privë-chatrooms interactie met hun bezoekers door middel van video, stem, chat en berichten. Modellen zijn beschikbaar en geordend op basis van voorkomen, leeftijd, gesproken taal, specialiteiten, beeldkwaliteit en nog veel meer. Als een lid een favoriete model gevonden heeft, kan deze toegevoegd worden aan een persoonlijk lijstje favorieten en opgeslagen worden voor de volgende keer.
Je meld je aan via de banners. Je word doorgelinkt na de juiste website om je aan te melden als webcammodel. Je volgt alle stappen om aangemeld te worden.
Dat is afhankelijk bij welke site je hebt aangemeld. Op sommige sites kan je je eigen inkomsten bepalen. Je kan video’s maken voor bezoekers en die “ verkopen “, je kan foto’s “ verkopen “ zodat je inkomsten verder omhoog gaan.
Nee je kan stoppen wanneer je wilt.
Nee je kan zelf je eigen tijden bepalen. Je eigen tijden bepalen is ook je eigen inkomsten bepalen.
Dat verschilt per webcamsite. De een betaald wekelijks, de ander betaald per 2 weken.
Dat kan je zelf bepalen, het kan via Pay Pal, per bankbetaling, per debit card.
Secret4you doet alle promoties. Wil je extra gepromoot worden dan kun je ons emailen via info@secret4you.nl en dan zullen wij jou extra onder de aandacht brengen op onze advertentie sites. Daar zitten wel enige kosten aan verbonden die wij in mindering brengen via jou account op de webcamsites.
Dat is mogelijk door tokens te kopen bij secret4you, die zorgt ervoor dat jij bovenaan de pagina komt te staan. Je kan ons een email sturen, na info@secret4you.nl
Dat ben je niet verplicht want je bent je eigen baas, je bepaalt zelf wat je wel wil en niet wilt doen. Wil je een leuk inkomen ontvangen, dan kun je er over nadenken wel naakt te gaan.
Je kan ons altijd e-mailen naar info@secret4you.nl Wij zullen zo snel mogelijk je een antwoord sturen.

Je kan ons alles vragen

Secret4you

Kvk 78030005